Parteneri

EUROMIND PROJECTS SL (partener intermediar)
EuroMind este o companie de consultanta internationala de formare și furnizor de formare profesională VET cu sediul în Sevilia si Úbeda, în Andaluzia (Spania) și Cracovia, Polonia.

EuroMind în parteneriat cu colegii profesionale andaluze furnizeaza formare profesionala pentru elevi din diferite domenii educaționale, cum ar fi: CNC, automatizari, electricitate, surse regenerabile de energie, instalatii sanitare, design industrial și grafică, design 3D, TIC, electronica, administrare.

In ultimii 3 ani euroMind a participat ca partener de primire si partener gazdă în peste 60 de proiecte de mobilitate cu participarea unui numar total de 1800 de persoane: elevi din școlile tehnice și profesionale, studenți, absolvenți, șomeri, cadre didactice și personal HR. Aceste proiecte au implicat parteneri din Polonia, Marea Britanie, Republica Cehă, Slovacia, Germania, Portugalia, Turcia, Croația, Italia, Grecia, Bulgaria, Lituania, Letonia, etc.
Site-ul EuroMind: http://www.euromind.es

COLEGIO SALESIANOS SAN PEDRO (partener direct)
Colegiul San Pedro Salesian este o școală cu 1400 elevi care oferă o gamă largă de posibilități de învatare (are grădinita, invatamant primar, gimnaziu și liceu) și, de asemenea, formare profesională (inițială, intermediară și nivel avansat). Instituția a fost infiintata în urmă cu mai mult de 200 de ani. Este centru de educație bilingvă.

Colegiul San Pedro Salesian peste 30 de ani de experiență in formarea profesională în următoarele domenii: energie electrică, electronică, de administrare, informatică și comert.
Site scoala: http://www.salesianos-triana.com